Mainos
Mainos

Paimion teurastamopalo on saatu rajattua

Teurastamopalo Paimiossa on saatu rajattua katon rakenteisiin. Rakennus ei ilmeisesti tuhoudu purkukuntoon, kertoo päivystävä päällikkö Jorma Elovaara Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta.

Palo sai alkunsa ennen aamuyhdeksää. Syttymissyystä ei ole vielä tietoa. Teurastamolta on siirretty muualle nelisenkymmentä sikaa ja nautoja.

Palossa ei ole loukkaantunut ihmisiä eikä tiettävästi myöskään eläimiä. Paikalla on runsaasti palokunnan henkilöstöä ja kalustoa.

Rantaradan junaliikenne Turun ja Salon välillä seisoo tulipalon vuoksi. Junia joudutaan seisottamaan Kupittaan ja Salon asemilla.

– Teurastamo on muutaman kymmenen metrin päässä radasta. On vaara, että paloletkuista lentää vettä radan sähköjohtimiin, Elovaara kertoo.

Elovaara kertoi ennen yhtätoista, että sammutustyöt jatkuvat vielä tunteja. Vielä ei ollut tietoa, mihin aikaan junat päästetään rataosuudelle.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme