Mainos
Mainos

Päivähoitolasten vanhempien mielipiteitä selvitetään

Stakesin mukaan sillä ei ole kunnon käsitystä vanhempien mielipiteistä päivähoidosta.

Stakes kutsuu päivähoitolasten vanhempia vaikuttamaan päivähoidon ja muiden varhaiskasvatuspalvelujen laatuun.

Nettikyselyllä selvitetään vanhempien kokemuksia palvelujen saatavuudesta ja joustavuudesta sekä tilojen turvallisuudesta ja toiminnan monipuolisuudesta. Siinä tiedustellaan myös perheen mahdollisuuksia osallistua toiminnan suunnitteluun ja arviointiin. Vanhemmilla on myös mahdollisuus tehdä parannusehdotuksia.

- Meillä ei ole valtakunnallisesti kunnon käsitystä vanhempien mielipiteistä, vaikka tiedämme, että mielipiteitä on paljon, sanoo kehittämispäällikkö Anna-Leena Välimäki Stakesista.

Nettikysely on myös kokeilu, jonka pohjalta suunnitellaan toistuvia asiakkaiden mielipidemittauksia palvelujen laadun arvioinnin ja kehittämisen tueksi.

Kyselyyn voi vastata nimettömästi kolmen viikon ajan marraskuun 18. päivään asti osoitteessa http://varttua.stakes.fi. Sen tulokset julkistetaan ensi vuoden alkupuolella.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot