Mainos
Mainos

Päiväkotivideo kuohuttaa: Lapset mökin katolla, hoitajat jutustelevat

Youtubeen tänään ladatussa videossa neljä rovaniemeläisen päiväkodin työntekijää seisoskelee ryhmässä jutustelemassa. Samaan aikaan kaksi lasta kiipeilee mökin katolla. Video on jo herättänyt närkästystä sen nähneiden keskuudessa.

Kohua herättänyt video päiväkodin pihavalvonnasta on palvelupäällikkö Pirjo Honkavuoren mielestä tarkoitushakuinen.

– Videoon on kuvattu vain pieni osa piha-alueesta. Se jatkuu, ja siellä on muitakin lapsia ja aikuisia, ihmettelee päivähoidon palvelupäällikkö Honkavuori kuvaajan motiivia.

Hänen mukaansa esikouluikäisillä on oikeus kiipeillä päiväkodin matalan pihamökin katolla. Hän näkee videossa myös hyviä puolia.

– Henkilökunnan on hyvä välillä arvioida työtään ja pohtia, miltä se näyttää ulospäin. Käymme tämän läpi, ja jos jotain parannettavaa löytyy, se parannetaan.

Kuvatussa Ounasrinteen päiväkodissa on satakunta lasta ja henkilökuntaa parikymmentä. Honkavuori arvioi, että video on kuvattu jostakin päiväkotia lähellä olevista kerrostaloista.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme