Mainos
Mainos

Pajusesta Helsingin uusi kaupunginjohtaja

Jussi Pajusen valinta oli kaupunginvaltuustossa yksimielinen.

Jussi Pajunen

Helsingin kaupunginvaltuusto on valinnut Jussi Pajusen Helsingin uudeksi kaupunginjohtajaksi. Päätös oli yksimielinen. Hän seuraa tehtävässä eläkkeelle jäävää Eva-Riitta Siitosta.

Pajunen (kok.) toimii tällä hetkellä Helsingin kaupunginhallituksen puheenjohtajana. Hänellä ei ollut vaalissa käytännössä varteenotettavaa kilpailijaa.

Helsingin kaupunginjohtaja tehtävä on määräaikainen ja kestää kerrallaan seitsemän vuotta. Pajunen tulee yritysmaailmasta - hän on hallituksen puheenjohtaja Pajusten perheyhtiöissä.

Palveluiden karsimisia luvassa

Pajunen on haasteiden edessä, vaikka Helsingin kaupungin talous on saatu melko lailla tasapainoon. Väestön ikääntyminen asettaa uudelle johtajalle paineita jo lähivuosina.

Myös palveluja joudutaan edelleen karsimaan. Juuri nyt helsinkiläisiä puhuttaa koulujen lakkauttaminen.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 30.03.2005)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot