Mainos
Mainos

Pakkanen kiristyy viikonloppuna - idässä jopa -25

Viikonlopun aikana lämpötilat ovat varsinkin idästä alkaen laskusuunnassa. Tänä aamuna pakkaslukemat ovat kiristyneet idässä niin, että enimmillään pakkasta on ollut parisenkymmentä astetta.

– Toisaalta maan länsiosassa ja pohjoisessa on runsaampaa pilvisyyttä, joten noilla alueilla pakkanen pysyy viikonlopun aikana kohtuullisen maltillisissa lukemissa, MTV3:n meteorologi Liisa Rintaniemi kertoo.

Pohjois-Karjalassa pakkanen voi illalla kiristyä 25:een asteeseen, ja siellä pakkanen pysyy kovissa lukemissa viikonlopun ajan.

– Lännessä ja etelässä pilvisyys on runsaampaa ja pakkasta on tänään alle kymmenen astetta. Lämpötila pysyy samoissa lukemissa myös viikonlopun ajan.

Pohjoisessa ajokeli on aamulla vielä huono lumisateiden takia, mutta pikkuhiljaa lumisateet heikkenevät ja ajokeli on muuttumassa normaaliksi talvikeliksi.

(MTV3)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme