Mainos
Mainos

Pakkaset pakenevat viikonlopun jälkeen

Viikonloppuna pakkassää jatkuu ja ensi viikolla lauhtuu, ennustaa MTV3:n meteorologi Pekka Pouta.

Pakkaset jatkuvat. Aivan etelärannikolla saadaan pöllyävää pakkaslumisadetta, maan keskiosassa pilvisyys vaihtelee ja Lapissa on enimmäkseen selkeää. Etelän pilvet liikkuvat hitaasti hajoten kohti pohjoista.

Tänään etelärannikolla pysyy lumikuurosateiden jono. Uudellemaalle on annettu kelivaroitus mereltä saapuvien lumikuurojen takia. Sateiden väistymisestä kokonaan viikonlopun aikana ei ole tietoa, mutta tilannetta voi seurata MTV:n Sadetutka -sivujen kautta.

Lauantaina saadaan heikkoja ja hajanaisia lumisadekuuroja myös maan keskiosassa, etelässä lumisadekuurot saattavat olla sakeitakin.

Sunnuntaina on jo merkkejä lauhtumisesta. Maanantaina pakkaslukemat ovat lauhtuneet viikonlopun paristakymmenestä pakkasasteesta lännessä noin viiteen pakkasasteeseen, idässä noin kymmeneen pakkasasteeseen ja Lapissa pakkaset pysyttelevät parinkymmenen asteen tienoilla.

(MTV3)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme