Mainos
Mainos

Pakkasyöt jatkuvat, sakeita lumikuuroja tulossa

Pakkasyöt jatkuvat koko maassa. Sakeat lumikuurot huonontavat paikoin ajokeliä alkuviikolla.

Viime yö oli kylmä. Kylmintä oli Kilpisjärvellä, missä mitattiin -34 astetta. Etelää myöten pakkasta oli viime viikkoihin verrattuna reilusti, esimerkiksi Hämeenlinnassa yön alin lämpötila oli -17 astetta ja Helsingin Kaisaniemessäkin -8 astetta.

Pakkasyöt jatkuvat, mutta ensi yö ei ole aivan yhtä kylmä kuin maanantain vastainen yö. Keski- ja Pohjois-Lapissa pakkasta voi kuitenkin olla yhä 20-30 astetta.

Tiistaina päivällä lämpötilat ovat lännen muutamasta lämpöasteesta pohjoisen 5-10 pakkasasteeseen.

– Tiistaina lännestä leviää lumikuuroja maan etelä- ja keskiosaan. Keskiviikon vastaisena yönä etelärannikolla voi sataa sakeastikin. Keskiviikkona lumikuuroja tulee etenkin maan keskivaiheilla. Lumikuurot ovat siis paikoin sakeita ja huonontavat ajokeliä. Lapissa alkuviikko on pääosin aurinkoinen, toteaa MTV Uutisten meteorologi Liisa Rintaniemi.

Seuraa lumikuurojen etenemistä ja ennustetta MTV:n sääsivuston sadetutkasta. Sivustolla ovat lisäksi muun muassa paikkakuntakohtaiset ennusteet sekä tiesää ja kelikamerat.

Katso lähipäivien alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavillaKommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme