Mainos
Mainos

Pakkohuutokauppailmoituksia netissä

Oikeusministeriö on avannut internetissä valtakunnallisen listan pakkohuutokaupoista. Lista on avattu oikeuslaitoksen sivujen yhteyteen ja se sisältää tiedot eri puolilla maata pakkohuutokaupoissa myynnissä olevista kohteista.

Luettelo on jaettu omaisuuden laadun mukaan neljään eri ryhmään: kiinteistöt, asunto-osakkeet, ajoneuvot ja muu omaisuus. Luettelossa on tiedot huutokaupan ajankohdasta ja paikasta sekä lyhyt kuvaus myytävästä kohteesta. Sivut päivittyvät kaksi kertaa vuorokaudessa.

Palvelu on otettu käyttöön vähitellen tämän syksyn aikana. Tällä hetkellä listalla on noin 30 pakkohuutokauppaa. Kaikilla ulosottopiireillä ei ole vielä omia palvelusivujaan.

Julkinen pakkohuutokauppa järjestetään ulosmitatun omaisuuden myymiseksi. Myynti tapahtuu nostohuudoin ja omaisuus myydään eniten tarjoavalle. Myynnistä kertyvät rahat tilitetään velkojille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme