Mainos
Mainos

Paljon sairastaville oma auttaja terveyskeskuksiin

Paljon sairastavat ovat saamassa oman vastuuhenkilön terveyskeskuksiin. Niin sanotulla asiakasvastaavatoiminnalla on tarkoitus parantaa pitkäaikaisesti sairaiden hoitoa.

Monisairas potilas saattaa tarvita terveyskeskuksessa monia eri palveluja. Asiakasvastaavan tehtävänä on löytää potilaalle oikeat palvelut, huolehtia kokonaishoidosta ja olla asiakkaiden tukena. Asiakasvastaavan potilaat löydetään potilastietojärjestelmästä.

Sosiaali- ja terveysministeriö aloittaa asiakasvastaavien koulutuksen ensi syksynä. Heidän kanssaan terveyskeskuksessa työskentelee lääkäri ja lisäksi monista eri alojen ammattilaisista koostuva tiimi.

Monisairaiden hoitoa on moitittu usein siitä, ettei kukaan seuraa hoitoa kokonaisuutena. Asiakasvastaavatoiminta on osa Toimiva terveyskeskus -hanketta.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot