Mainos
Mainos

Palkansaajajärjestöt valmiita tupopöytään

Kaikki kolme palkansaajajärjestöä ovat päättäneet jatkaa tuponeuvotteluja.

Sekä SAK, STTK että Akava korostavat, että vaikka ratkaisu edelleen pyritään saamaan aikaan maanantaiaamuun mennessä, työnantajien tarjousten pohjalta sopimusta ei synny.

SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalainen sanoi SAK:n hallituksen kokouksen jälkeen, että SAK on valmis jatkamaan tuponeuvotteluja, vaikka työnantajien eilinen palkankorotustarjous tyrmättiinkin tuoreeltaan.

Myös korkeasti koulutettujen Akava on ilmoittanut olevansa valmis jatkamaan neuvotteluja vaikkei se hyväksykään työnantajien tarjousta. Akava moittii työnantajapuolen esitystä palkankorotusten tasosta, työaikaratkaisusta ja työelämän kehittämisestä.

STTK tarkentaisi

Toimihenkilökeskusjärjestö STTK vaatii työnantajia pikaisesti tarkistamaan tupoesitystään. Työnantajien eilisen tarjouksen STTK:n työvaliokunta torjuu sekä alimitoitettuna pidettyjen palkankorotusten että muiden työelämää koskevien ehdotusten osalta.

SAK:n ja Akavan hallitukset tekivät päätökset tänään, STTK:n hallitus kokoontuu vasta maanantaina.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme