Mainos
Mainos

Palo aiheutti miljoonavahingot Joroisissa

Kahdeksan ihmistä pääsi viime tingassa ulos palavasta talosta Joroisissa varhain tänä aamuna. Palo aiheutti asuin- ja liikerakennuksessa miljoonavahingot.

Tuli pääsi irti vähän ennen aamukuutta kaksikerroksisen puutalon yläkerran asunnosta. Asunnossa oli yksi ihminen. Palo levisi 800 neliön liiketilaan, jossa oli elintarvike- ja tekstiilimyymälät. Yläkerrassa oli kaksi isoa asuinhuoneistoa. Toisessa oli seitsemän ihmistä. Palomiehet käskivät heidät ulos. Toisen asunnon asukas oli yövaatteisillaan alaovella palomiehiä vastassa.

Tuli tuhosi tekstiililiikkeen. Palokunta pystyi estämään tulen leviämisen elintarvikepuolelle, mutta kokonaisuudessaan rakennus varioitui pahoin. Rakennus sijaitsee aivan Joroisten keskustassa. Joroisten palokunnan lisäksi sammutustyöhän hälytettiin miehiä ja kalustoa Varkaudesta ja Rantasalmelta. Poliisi tutkii syttymissyytä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme