Mainos
Mainos

Palo sotki raideliikennettä Espoossa

Espoon keskuksen aseman ylikulkusillan tulipalo keskeytti raideliikenteen useiksi tunneiksi yöllä. Sähkö jouduttiin katkaisemaan asemalta ja ajojohtimista sammutustöiden ajaksi.

Espoon keskuksen aseman ylikulkusillalla syttyi tulipalo yöllä ennen kolmea. Palo sai alkunsa ravintolasta, joka tuhoutui täysin. Sammutustöiden ajaksi VR:n oli katkaistava virta Espoon keskuksen asemalta ja ajojohtimista. Raideliikenteeseen tuli näin useiden tuntien tauko, mutta ajankohdasta johtuen lopulta vain kaksi paikallisliikenteen junavuoroa jouduttiin perumaan. Peruttuja vuoroja ei pystytty korvaamaan linja-autokuljetuksilla, koska VR ei onnistunut hankkimaan linja-autoa kuljettajineen yöllä.

Sähkö kytkettiin takaisin ajojohtimiin vähän kuuden jälkeen aamulla. Ongelmia aiheuttivat senkin jälkeen liikenteenohjauslaitteet, joita sijaitsee juuri Espoon keskuksen asemalla. Junaliikenne saatiin nopeasti normaaliksi, mutta pieniä myöhästymisiä saattaa silti vielä ilmetä aamun ja aamupäivän aikana.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot