Mainos
Mainos

Palomestari: Lentokentän luksussaunassa kunnon liekit

Helsinki-Vantaan lentokentän uuden kylpylän saunatiloissa syttyi tulipalo sunnuntaina vähän ennen kello 17. Päivystävän palomestarin Tommi Leppiojan mukaan asiakas oli tullut kertomaan henkilökunnalle, että nyt palaa vähän väärässä paikassa.

- Kiuas oli ilmeisesti lämmittänyt niin paljon, että paneelit olivat syttyneet tuleen. Siellä oli ihan kunnon liekit. Henkilökunta toimi ripeästi ja teki alkusammutusta, Leppioja kertoi MTV3.fille.

Palomestarin mukaan tila saatiin kohtuullisesti savutuuletettua, eikä savuhaitat levinneet kylpylätiloista muualle.

- Henkilökunta oli evakuoinut asiakkaat, eikä varsinaista vaaratilannetta syntynyt. Joku asiakkaista oli vähän järkyttynyt tapahtumista.

Palomestarin tietojen mukaan kiuas oli ollut päällä aamuviidestä alkaen. Parhaillaan tiloissa tehdään vielä jälkivartiointia.

- Lentomatkustajille ei tapauksesta käsittääkseni tullut viivytyksiä. Terminaalissa oli paljon väkeä ja kylpylätiloissakin jonkin verran asiakkaita.

Saunapalveluja kyseisessä saunassa tuskin tarjotaan muutamaan päivään asiakkaille.

- Kyllä se sauna meni kokonaan remonttiin. Jouduimme vielä purkamaankin sitä. Tuskin sinne ihan huomenna tarvitsee mennä, Leppioja tuumaa.

Via Spa -kylpylä avattiin vasta pari kuukautta sitten.

Lue myös:

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme