Mainos
Mainos

Palomies loukkaantui musiikkitalon työmaapalossa

Palomies loukkaantui lievästi osallistuessaan sammutustöihin Helsingissä. Rakenteilla olevan musiikkitalon työmaalla oli roihahtanut tulipalo, jonka palokunta sai sammutetuksi.

Palomies putosi kesken savusukelluksen rakennustelineeltä parin metrin korkeudesta. Hän loukkasi jalkansa. Palomies on 53-vuotias.

Päivystävä palomestari Kimmo Tuominen Helsingin pelastuslaitoksesta sanoo, että palomies oli verraten iäkäs savusukellustehtävään. Palomiesten eläkeikä oli Suomessa aiemmin 55 vuotta, mutta se on nostettu vastaamaan yleistä eläkeikää, mitä palomiehet ovat voimakkaasti vastustaneet.

Hätäkeskus sai ilmoituksen tulipalosta noin kello 23 eilisiltana, kun ohikulkija huomasi työmaalla runsaasti liekkejä ja savua. Palokunnan päästyä paikalle oli noin 40 neliön kokoinen betonivalumuotti tulessa.

Palo saatiin nopeasti hallintaan. Kaksi tuntia kestäneitä sammutustöitä vaikeuttivat kuitenkin työmaan sokkeloisuus ja eri tasot.

SRV-yhtiö kertoi STT:lle, että palo on saanut alkunsa ilmeisesti lämmittimestä. Alustavien arvioiden mukaan palon aiheuttamat aineelliset vahingot jäävät vähäisiksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme