Mainos
Mainos

Palosta kärsinyt raja-asema: Liikennekatkos jatkuu, lykätkää matkustamista!

Imatran rajanylityspaikka pysyy suljettuna parhaassakin tapauksessa myöhäisiltaan saakka, kertoo Kaakkois-Suomen rajavartiosto.

Imatran rajanylityspaikan tietoliikenneyhteydet ovat poikki aamuisen tulipalon takia. Palo havaitiin Imatran rajatarkastusaseman remontissa olevassa päärakennuksessa puoli kuuden aikaan aamulla. Palo sai alkunsa päärakennuksen sähkötilasta.

Aseman muuntajahuone vaurioitui palossa niin pahoin, että kaikki sähköyhteydet ovat poikki. Korjaustyöt sähköjen ja tietoliikenneyhteyksien palauttamiseksi ovat käynnissä.

Pelastuslaitoksen mukaan palo saatiin nopeasti sammumaan, mutta savuvahingot kiinteistölle ovat suuria. Vielä ei tiedetä, koska rajanylityspaikka voidaan avata.

Kaakkois-Suomen rajavartiosto pyytää Venäjälle matkustavia ja Suomeen saapuvia matkustajia lykkäämään matkaansa mahdollisuuksien mukaan. Maantierajanylityspaikoista avoinna ovat Nuijamaan- ja Vaalimaan rajanylityspaikka. Vartiosto pyytää rajanylittäjiä varautumaan tavallista pidempään odotusaikaan.

Rajanylityspaikan aukeamisesta tiedotetaan välittömästi osoitteessa www.raja.fi ja www.raja.fi/ru.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme