Mainos
Mainos

Paluuliikenne vilkastui illalla

Hiihtolomien paluuliikenteen huippu siirtyi iltaan olympialaisten jääkiekkofinaalin takia.

Torinon olympialaisten kiekkofinaalin katselu televisiosta muutti monen hiihtolomalta palaajan suunnitelmia. Liikkuvan poliisin mukaan maanteillä oli varsin rauhallista vielä ottelun kolmannen erän aikoihin noin klo 17.

Liikenne vilkastui Suomen ja Ruotsin kiekko-ottelun jälkeen niin, että autoja oli eniten teillä iltaseitsemän tienoilla.

- Liikenne on ollut 20-30 prosenttia normaalia talviviikonloppua vilkkaampaa. Ei tämä silti kesäviikonlopuille vedä vertoja: hiljaisimmat kesäviikonloput ovat suurin piirtein tätä tahtia, arvioi komisario Ilkka Kantola Liikkuvasta poliisista.

Monet autoilijat ajoittivat lomilta lähtönsä jo aiemmaksi niin, että ehtivät katsomaan kiekkofinaalin omasta olohuoneestaan.

- Jotkut jopa tulivat ylinopeudella sen takia, että ehtivät katsomaan. He poikkesivat meidän konttorimme kautta ja jatkoivat sitten matkaa, Kantola sanoi.

Liikenne suuntautui pääosin Helsinkiin päin, ja vilkkaimmat tiet olivat Lahden ja Hämeenlinnan tiet.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme