Mainos
Mainos

Palveluala kaipaa tuntuvia palkankorotuksia

Ammattiliiton perustelee palkankorotusvaatimuksia palvelualan yritysten parantuneilla liikevaihdoilla ja voitoilla. PAM muistuttaa myös sukupuolten välisen palkkaeron kaventamisen tärkeydestä.

Palvelualan työntekijät halajavat reiluja palkankorotuksia. Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n puheenjohtaja Ann Selin kehottaa alan yrityksiä varautumaan tuntuviin palkankorotuksiin.

Selin muistuttaa lisäksi, että myös liittokierroksella pitää löytyä keinoja naisten ja miesten välisten palkkaerojen kaventamiseksi. Selinin mukaan palkkaerot kapenevat vain nostamalla naisvaltaisten alojen palkkoja enemmän kuin miesvaltaisten. Selin puhui palkkatasa-arvosta tänään PAM:n edustajiston kokouksessa Imatralla.

Selin perustelee työntekijöiden palkankorotusvaatimuksia palvelualan yritysten kohentuneilla liikevaihdoilla ja kasvaneilla voitoilla.

Selin pitää myös tärkeänä liittojen keskinäistä yhteistyötä tulevalla liittokierroksella.

PAM edustaa yli 200 000 alan työntekijää.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot