Mainos
Mainos

Palveluala kaipaa tuntuvia palkankorotuksia

Ammattiliiton perustelee palkankorotusvaatimuksia palvelualan yritysten parantuneilla liikevaihdoilla ja voitoilla. PAM muistuttaa myös sukupuolten välisen palkkaeron kaventamisen tärkeydestä.

Palvelualan työntekijät halajavat reiluja palkankorotuksia. Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n puheenjohtaja Ann Selin kehottaa alan yrityksiä varautumaan tuntuviin palkankorotuksiin.

Selin muistuttaa lisäksi, että myös liittokierroksella pitää löytyä keinoja naisten ja miesten välisten palkkaerojen kaventamiseksi. Selinin mukaan palkkaerot kapenevat vain nostamalla naisvaltaisten alojen palkkoja enemmän kuin miesvaltaisten. Selin puhui palkkatasa-arvosta tänään PAM:n edustajiston kokouksessa Imatralla.

Selin perustelee työntekijöiden palkankorotusvaatimuksia palvelualan yritysten kohentuneilla liikevaihdoilla ja kasvaneilla voitoilla.

Selin pitää myös tärkeänä liittojen keskinäistä yhteistyötä tulevalla liittokierroksella.

PAM edustaa yli 200 000 alan työntekijää.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme