Mainos
Mainos

Palvelutyönantajien Ojala suomii ay-johtoa

Palvelutyönantajien toimitusjohtajan Arto Ojalan mukaan työllistävän toiminnan varmistamiseksi on huonoina aikoina pakko myös irtisanoa henkilökuntaa.

Palvelutyönantajien toimitusjohtaja Arto Ojala kritisoi MTV:n nettikolumnissaan töiden keskeyttämiseen johtaneita mielenilmauksia.

Ojalan mielestä ay-johdon olisi pitänyt tuntea yhteiskuntavastuunsa siinä vaiheessa, kun työmarkkinaratkaisuja neuvoteltiin. -Vähemmän solidaarisella rakenteella ja alhaisemmilla korotustasoilla olisi kyetty veroja alentamaan enemmän ja työllisyys olisi kehittynyt paremmin, Ojala sanoo.

Ojalan mukaan kannattavan ja työllistävän toiminnan varmistamiseksi on pakko huonoina aikoina myös irtisanoa henkilökuntaa. Ojalan mielestä työnantajajärjestöjen antama kritiikki on tojuttu. -Miksi ay-johto pääsee näin helpolla vakavasta keskustelusta ja vastuusta? Heppoisin perustein torjutaan jatkokeskustelu, ja sanotaan työnantajan "kiristävän ilmapiiriä", Ojala kritisoi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme