Mainos
Mainos

Pam ja Kesäpäivä-kauppa sopivat kiistansa

Työvuoroista ja luottamismiehen asemasta käydyn riidan ratkaisuun liittyvät yksityiskohdat pidetään salassa.

Kangasalan K-Supermarket Kesäpäivän kauppiaat ovat päässeet sopimukseen PAMin jäsenten kanssa. Erimielisyydet koskivat muun muassa luottamusmiehen asemaa, sairaslomia sekä työvuorojen jakamista.

Sopimuksen tarkka sisältö pidetään salassa. Sopimukseen liittyy kehittämisohjelma, jolla K-supermarket Kesäpäivää pyritään parantamaan työyhteisönä.

PAM on sopimukseen tyytyväinen ja lopettaa samalla kaikki yritykseen kohdistetut toimenpiteet eli ostoboikotin ja hakusaarron.

PAMin Häme-Pirkanmaan aluepäällikkö Niina Koivuniemen mukaan näyttäisi siltä, että vaikeuksien kautta on päästy hyvään tulokseen.

- On tärkeää, että raskaana olevan työntekijän työsuhde jatkuu ja luottamusmiehen asema siellä työpaikalla paranee. Sitten saadaan kunnollisia kehittämistoimenpiteitä aikaiseksi, jotta kaikki osapuolet voivat aloittaa kunnon työrauhan tekemisen työpaikalle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme