Mainos
Mainos

Pankkiautomaatit kiinni sunnuntaiyönä ja aamuna

Huoltokatko estää käteisen noston pankkiautomaateista sunnuntaiyönä ja -aamuna suurimmalta osalta maamme pankkiasiakkaista. Otto-automaatteja ja Meritan Solo-palveluja koskeva katko alkaa sunnuntaina 4.2. kello 00.30 ja päättyy samana päivänä viimeistään noin kello 12.00.

Käteistä sunnuntain vastaisena tai -aamuna tarvitsevan kannattaa varata sitä jo ennakolta. Palvelukatkon aikana Otto-automaateista ei saa käteistä minkään pankin kortilla, eikä Meritan, Leonian ja Osuuspankkien korteilla voi nostaa rahaa muidenkaan pankkien automaateista. Pankkikortilla voi sentään maksaa normaalisti.

Myös kaikki muut palvelut Ottopisteillä ja mini-Ottopisteillä sekä Avant-korttirahan verkkopalvelut ovat poissa käytöstä. Myös Meritan maksuautomaatit, Internet, wap- , gsm-, ja puhelinpalvelut on suljettu. Syynä katkoon on uuden atk-keskuslaitteiston asentaminen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme