Mainos
Mainos

Pankkiautomaatteihin ei vielä pienempiä seteleitä

Pankkiautomaatteihin ei vielä ole tulossa pienempiä seteleitä.

Automatia Pankkiautomaatit Oy:n mukaan päätöstä uusien seteliarvojen ottamisesta Otto-pisteisiin ei ole tehty. Automatia aikoo kuitenkin ottaa tulevissa ohjelmistoversioissaan huomioon setelivalikoiman lisäämisen, jotta jossakin vaiheessa olisi mahdollisuus lisätä pankkiautomaatteihin 10 tai 100 euron seteleitä.

Automatia Pankkiautomaatit Oy:n markkinointipäällikkö Jyri Marvialan mukaan vielä ei ole aihetta ottaa käyttöön pienempiä seteleitä automaateissa.

-Kysymys kymmenen euron setelin saamisesta automaatteihin on vähän sama juttu, kun jos asiakkaalta kysytään jäätelökioskilla, että haluatko kastiketta kaupan päälle. Asiakas tietysti sanoo, että tottakai jos saan ilmaiseksi kaupan päälle, Marviala vertaa.

Marvialan mukaan Automatian ja pankkien selvitykset ovat osoittaneet, että alle 20 euron nostoilla ei ole tarpeeksi kysyntää Suomessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme