Mainos
Mainos

Paperiliiton Ahonen syrjään - hyllytykselle useita syitä

Paperiliiton valtuusto on päättänyt yksimielisesti, että puheenjohtaja Jouko Ahonen pysyy syrjässä liiton toiminnasta ainakin tammikuun loppupuolelle asti.

Hyllytys jatkuu ainakin viikolle 4, jolloin Paperiliiton hallitus ja valtuusto käsittelevät asiaa seuraavan kerran.

Valtuuston puheenjohtaja Ilkka Nokelainen kertoo, että hyllytyksen taustalla on muitakin syitä kuin A-studion kohuhaastattelu.

Puoluevaltuustosta kerrotaan, että asiasta keskusteltiin yhteisymmärryksessä.

"Kohun taustalla ehkä poliittista peliä"

Paperiliiton Mäntän osaston puheenjohtaja Ahti Koivu näkee paperiliiton puheenjohtajasta Jouko Ahosesta nousseen kohun taustalla myös poliittista peliä. Koivu sanoi MTV3:n Uutisille, että Paperiliitossa saattaa olla meneillään valtavääntöä.

- Tuli semmonen tunne, että oisko tässä jotakin semmosta pientä valtavääntöä. Tunne syntyi tuossa kokouksen aikana.

Kohu Ahosen ympärillä on Koivun mielestä viime päivinä yltynyt kohtuuttomaksi. Sitä Koivu ei osaa sanoa, oliko valtuustokokouksessa ilmassa jopa puheenjohtaja Ahosen vaihtaminen.

- No, en taas tiedä sitä, ovatko nämä ihan yksittäisiä mielipiteitä, että minun on vaikeaa muodostaa siitä kuvaa, koska siitä ei ollut ihan selkeätä linjaa.

Koivun mukaan keskustelua tämän päivän kokouksessa käytiin hyvässä hengessä.

- Käytiin läpi sitä asiaa, mitä siinä on tapahtunut.

(MTV3)

Katso Markus Pirttijoen juttu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme