Mainos
Mainos

Paperille lisätukea ulkomailta

Eilen Paperiliitto sai tuekseen Ruotsin paperiliiton, joka julisti Stora Enson tehtaille ylityökiellon Ruotsissa.

Suomen paperityöläiset saavat lisää tukea ulkomailta. Metsäyhtiö UPM:n työntekijät eri maissa vakuuttavat valmiuttaan tarvittaviin tukitoimiin paperiteollisuuden neuvottelutilanteen edistämiseksi.

UPM:n paperitehtaiden työntekijät Saksassa, Itävallassa, Britanniassa, Hollannissa ja Ranskassa ilmoittavat olevansa valmiita tukitoimiin lainsäädännön sallimissa rajoissa, jos sopimusneuvottelut Suomessa takkuavat työnantajien takia.

UPM:n paperityöntekijät katsovat kannanotossaan, että työnantaja ei kunnioita eri maiden sopimuspolitiikkaa ja sopimuskulttuuria. Mahdollisten tukitoimien laadusta tai laajuudesta ei ole kuitenkaan tehty päätöksiä.

Eilen Ruotsin paperiliitto julisti ylityökiellon Stora Enson tehtaisiin tukena Paperiliiton työehtosopimuksia koskeville neuvotteluille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot