Mainos
Mainos

Työntekijä kuoli paperitehtaalla viime yönä: ”Työyhteisö on pois tolaltaan”

UPM:n Jokilaakson tehtailla Kaipolassa tapahtui tiistaina aamuyöstä noin kello 2.45 aikaan työntekijän kuolemaan johtanut onnettomuus.

Tehtaanjohtaja Markku Taavitsainen kertoo, että poliisi on käynnistänyt tapauksen osalta tutkinnan. Tarkempia tietoja onnettomuuden yksityiskohdista ei ole toistaiseksi kerrottu julkisuuteen.

– Tämä on poliisiviranomaisten tapaturma- ja kuolinsyytutkinnassa, enkä voi valitettavasti antaa tästä mitään lausuntoja, Taavitsainen kertoo.

Tehtaan työntekijöille ja UPM:n muulle henkilöstölle on tiedotettu tapahtuneesta tänään.

Jokilaakson tehtailla työskentelee yhteensä noin 850 ihmistä. Kaipolan tehtaalla valmistetaan päällystettyä luettelopaperia, sanomalehtipaperia ja aikakauslehtipaperia.

Tehtaalla ei ole Taavitsaisen mukaan sattunut aiemmin työntekijän kuolemaan johtanutta tapaturmaa. Poissaoloon johtavia pienempiä onnettomuuksia sattuu silloin tällöin, mutta tapaturmatilastot ovat pitkään näyttäneet mallikkailta.

– Meillä on tähän saakka pitkältä aikaa erittäin hyvät tapaturmatilastot, mutta nyt tämä vakavin mahdollinen tapahtui ja työyhteisö on siitä kovin murheellinen ja pois tolaltaan.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Aamulehti

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme