Mainos
Mainos

Paradise Oskar ei kelpaa Leijonille - tässä kultajuhlien esiintyjät

MTV3:n Uutisten saamien tietojen mukaan Suomen euroviisuedustajan Paradise Oskarin illaksi kaavailtu esiintyminen Leijonien voitonjuhlassa on peruuntunut.

Paradise Oskarin eli Axel Ehnströmin edustajan mukaan miehelle oli jo luvattu esiintyminen Helsingin kauppatorilla, mutta se peruttiin.

Lavalle nousevat ainakin Jare ja VilleGalle, Petri Nygård, Isäntä meidän, Tuure Kilpeläinen ja Sakari Kuosmanen, Vesa-Matti Loiri ja Poju. Kultajuhlat juontaa Heikki Paasonen.

Jääkiekkoliitosta kerrotaan, että pelaajien oma rooli artistien valinnassa on ollut erittäin suuri ja heidän toiveensa on otettu huomioon mahdollisuuksien mukaan. Viestintäpäällikkö Henna Malmbergin mukaan esiintyjämäärää on tästä syystä jouduttu rajoittamaan tuntuvasti.

Malmberg kertoo, että halukkaita esiintymään on ollut tarjolla runsain mitoin. Hän ei kuitenkaan ota kantaa Paradise Oskarin hyllyttämiseen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme