Mainos
Mainos

Parisuhdekurssit vetävät väkeä

Yhä useampi osallistuu parisuhdekurssille, vaikka suhteessa olisi kaikki hyvin.  

Tämä näkyy ainakin Kataja-Parisuhdekeskuksessa, jossa on tehty ennaltaehkäisevää työtä yli 20 vuotta. Toiminnanjohtaja Liisa Välilä kertoo, että ehkäisevien parisuhdepalveluiden kysyntä kasvaa. 

- Parisuhdetta huolletaan niin kuin me hoidamme puutarhaa tai huollamme autoa. Myös tälle on tarvetta koko ajan, Välilä sanoo. 

Myös luterilaisen kirkon kasvatus- ja perheasioiden yksiköstä kerrotaan, että seurakuntien ja järjestöjen parisuhdekurssit ovat suosittuja ja täyttyvät helposti. 

- Aina kun kursseja järjestetään, ne ovat niin täynnä kuin vaan pystytään ottamaan, vahvistaa Parempi avioliitto -yhdistyksen toimialajohtaja Hanna Ranssi-Matikainen

Ranssi-Matikainen arvioi, että noin puolet osallistuvista pareista on mukana tehdäkseen hyvästä avioliitosta paremman. Erouhan alla on ehkä joka kymmenes pari, ja loput painivat pienempien kriisien kanssa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme