Mainos
Mainos

ParkCom: Toiminta jatkuu ja maksut peritään

Korkeimmassa oikeudessa pysäköintimaksukiistan voittanut ParkCom aikoo nyt periä valvontamaksut, joiden perinnän se keskeytti alempien oikeuksien ratkaisujen jälkeen.

– Koska kuluttajien näkökulmasta tilanne on ollut epäselvä, on autoilijan maksettava vain alkuperäinen valvontamaksu 40 euroa, yhtiön toimitusjohtaja Tom Ek sanoo tiedotteessa.

– Lähetämme maksuvelvollisille saldotodistuksen, josta löytyy yksityiskohtainen ohje valvontamaksun suorittamisesta. Emme peri korko- emmekä viivästyskuluja, jos maksu suoritetaan saldotodistuksessa annetun määräajan kuluessa.

ParkCom haki korkeimmalta oikeudelta muutosta Helsingin hovioikeuden marraskuussa 2008 antamaan päätökseen, jonka mukaan yksityisen valvontamaksun voi lain mukaan määrätä vain poliisi tai kunnallinen pysäköinninvalvoja. ParkCom voitti kiistan korkeimmassa oikeudessa.

Yhtiö aikoo nyt jatkaa toimintaansa, joka on ollut keskeytyksissä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot