Mainos
Mainos

Patrian lentokoneosatuotanto aloitti Jämsässä

Patria-konserni on aloittanut uusissa tiloissa Jämsässä siiven osien valmistuksen uuteen eurooppalaiseen jättikoneeseen Airbus A-380:een. Koko projektin arvo on yli 250 miljoonaa euroa ja se tuo jo ensi vaiheessa runsaat sata uutta työpaikkaa.

Patria

Patrian johdossa korostetaan että ilmailualan hankkeet ovat kansainvälistyneet ja niihin pääseminen vaatii jatkuvaa ponnistelua.

Patrian uudessa hallissa tehdään siiven ohjaimia uuteen eurooppalaisen jättikoneeseen. Projektin saaminen oli Patrialle arvokas asia, mikä merkitsee huippuosaamisen kehittämistä ja tuo yli sata uutta työpaikkaa.

Siiven osat tulevat jättikoneeseen, jonka ensimmäinen kappale otetaan käyttöön kahden vuoden kuluttua. Patrian hallituksen jäsen, kansainvälisessä ilmailualan jättiyhtiössä työskentelevä Jussi itävuori painottaa, että ilmailualalla ei enää juurikaan kyetä toimimaan yksin kansallisella tasolla.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 06.10.2003).

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot