Mainos
Mainos

Patricia Seppälä kuollut

SanomaWSOY:n toinen pääomistaja ja Lehtikuvan entinen toimitusjohtaja Patricia Seppälä on kuollut. Seppälä kuoli eilen Helsingin Meilahdessa sairauden murtamana. Kuollessaan hän oli 76-vuotias. Suomen lehtikuvauksen uranuurtaja Patricia Seppälä teki monikymmenvuotisen uran vuosina 1953-1989 Lehtikuva Oy:ssä hallituksen jäsenenä, puheenjohtajana ja toimitusjohtajana.

Seppälä palkittiin ansioistaan lehtikuvauksen edistäjänä ja kehittäjänä professorin arvonimellä viime itsenäisyyspäivänä. Patricia Seppälä aloitti uransa Helsingin olympiakisoista vuonna 1952 ulkomaisen lehdistön lehdistösihteerinä. Pitkän uransa aikana hän ehti osallistua kaikkiaan neljäntoista olympiakisojen lehtikuvauksien organisointiin joko Lehtikuvan tai Euroopan kuvatoimistojen yhteisjärjestön edustajana.

Helsingin Sanomien toimituksessa on lippu laskettu puolitankoon Patricia Seppälä

Patricia Seppälä toimi Sanoma Osakeyhtiön hallituksen jäsenenä vuosina 1951-94. Hän oli myös SanomaWSOY:n toinen pääomistaja yhdessä veljensä, ministeri Aatos Erkon kanssa.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme