Mainos
Mainos

Pedofiilille lähes neljä vuotta vankeutta

Ylistarolainen mies tuomittiin vankeustuomion lisäksi maksamaan uhrilleen korvauksia yhteensä 20 300 euroa. Mies menettää myös sotilasarvonsa.

Vaasan hovioikeus on yksimielisesti tuominnut 63-vuotiaan ylistarolaisen Jussi Punkarin kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja väkisinmakaamisesta.

Hyväksikäyttö on tapahtunut syksyn 1995 ja syksyn 1998 välisenä aikana ja väkisinmakaaminen 27.10.1998.

Hovioikeus velvoitti hänet korvaamaan uhrilleen kivusta ja särystä, henkisestä kärsimyksestä ja matka- ja hoitokuluista yhteensä 20 300 euroa. Hän joutuu myös maksamaan valtiolle todistelukustannukset ja lausunnot käräjäoikeudesta ja hovioikeudesta sekä vastapuolen asianajajan palkkiot, yhteensä 10 500 euroa. Lisäksi hän menettää sotilasarvonsa.

Kyrönmaan käräjäoikeus hylkäsi viime syksynä syytteet, mutta syyttäjä valitti tuomiosta hovioikeuteen. Jutun oikeudenkäyntiaineisto on määrätty pidettäväksi salassa 30 vuotta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot