Mainos
Mainos

Pekka Ilmivallasta Antidopingtoimikunnan puheenjohtaja

Suomen antidopingtoimikunta ADT saa uuden puheenjohtajan, kun yhdistyksen syyskokouksessa tehtävään nimettiin Pekka Ilmivalta. Hän hoitaa puheenjohtajuutta 2012–14.

Puheenjohtajana Kari-Pekka Tiitisen korvaava Ilmivalta on aiemmin toiminut ADT:n valvontalautakunnan puheenjohtajana.

Oikeustieteen kandidaatti, varatuomari Ilmivalta korostaa antidopingtyön, eettisten kysymysten ja arvojen merkitystä urheilussa. Hänen mukaansa suomalainen antidopingtyö on hyvällä tasolla ja kansainvälisestikin tunnustettua.

– Tavoitteenamme on, että Suomi pysyy kehityksen etulinjassa: pyrimme ottamaan mahdollisimman nopeasti käyttöön niin uudet analyysimenetelmät kuin dopingvalvonnan keinot.

– Henkilökohtaisesti pidän tärkeänä, että suomalaisten urheilijoiden oikeus puhtaaseen urheiluun pyritään takaamaan myös kansainvälisesti. Haluamme edelleen auttaa kehittyvien maiden antidopingtoimistoja työssään, Ilmivalta kertoo.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot