Mainos
Mainos

Pekka pomppii hienosti, Tommola satsaa ulkonäköön — näin tanssivat toimittajat

Tänään illalla nähdään, kuinka hyvin sujuu tanssi toimittajilta. Kuusi uutisista tuttua toimittaja nimittäin kiitää illalla parketilla MTV3 Uutisten 30-vuotisjuhlien kunniaksi.

Parketilla taitojaan esittelevät Pekka Pouta, Mika Tommola, Kari Lumikero, Katja Kannonlahti, Ripsa Koskinen sekä Mari Sarolahti.

– Hyvinhän se on mennyt. Olen itse tanssinut näiden kolmen naisen kanssa, miesten kanssa en ole hirveästi tehnyt töitä, mutta olen ohimennen nähnyt heidät, kertoo toimittajia tanssimaan opettanut Janne Talasma.

–Pekka pomppii hienosti ja Kari tanssii valssia. Kyllä se on ollut ihan hauskan näköistä, viihdyttävää ja hellyttävää.

Toimittajat ovat opetelleet taitonsa kymmenellä 50 minuutin mittaisella tunnilla. Talasman mukaan varsinkin naistoimittajat ovat osoittautuneet innokkaiksi oppilaiksi

– Ehkä vaikeinta on ollut sen hyväksyminen, että tässä aikarajassa mikä meillä on, ei voi olla täydellinen. Mutta harjoitusmäärään nähden kaikki on mennyt loistavasti. Kun mietitään, että yhden koulupäivän aikana pitää ottaa kaikki haltuun, niin se on aika hyvin.

Katso tanssivalmentaja Janne Talasman haastattelu: (Huomenta Suomi 1.9.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme