Mainos
Mainos

Pekka Pouta ensi viikosta: Sää muuttuu sateiseksi, nyt vasta epävakaista

Sateille ei näy vielä loppua. Ensi viikolle ennustetaan rankkojen sadekuurojen sijaan jatkuvampaa ja tasaisempaa sadetta.

Rankkoja sadekuuroja on tullut pitkin viikkoa ja ukkoskuuroriski jatkuu viikonloppuna. Välillä kuurosateet ovat seuranneet toinen toistaan niin, että sade on tuntunut lähes jatkuvalta.

– Sää muuttuu ensi viikolla sateiseksi, tällä viikolla on ollut vasta epävakaista. Sateen tyyppi on ensi viikolla syksyisempi eli sade on tasaisempaa ja jatkuvampaa. Paikalliset sademäärät eivät kuitenkaan välttämättä ole tätä viikkoa suurempia, sillä tällä viikolla vettä on tullut runsaasti rankoista sadekuuroista. Paikalliset kaupunkitulvasateet loppuvat, toteaa MTV Uutisten meteorologi Pekka Pouta.

Ensi viikon sateiden syynä on Itä-Euroopasta Suomeen saapuva matalapaine, joka tuo mukanaan laajemman sadealueen. Aurinkoiset hetket vähenevät.

Sää jatkuu sateista huolimatta ensi viikollakin melko lämpimänä. Sateisena ja pilvisenäkin päivänä ollaan lähes 15 asteessa.

Sadetutka ja paikkakuntakohtaiset ennusteet MTV:n sääsivustolla.

Katso ylhäältä videolta ensi viikon ennuste ja alta lähipäivien alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme