Mainos
Mainos

Pekka Pouta: Kaikki irti viikonlopusta, ensi viikolla viilenee

Hellelukemia mitataan lauantaina paikoin lännessä ja etelässä, sunnuntaina etelässä ja idässä. Ensi viikko näyttää viikonloppua viileämmältä ja ajoittain tulee sateita.

Lauantai on aurinkoinen ja lämmin päivä maan etelä- ja länsiosassa. Pohjoisessa viikonloppu on viileämpi. Lapissa tulee lauantaina sateita ja lämpötila putoaa sateessa jopa kymmenen asteen tienoille.

Sunnuntaina etelässä ja idässä on hellettä, mutta länteen ja pohjoiseen on odotettavissa sateita. Paikoin voi ukkostaa.

– Viikonlopun lämmöstä kannattaa ottaa kaikki irti, sillä ensi viikko näyttää epävakaiselta ja viileämmältä. Korkeapaine väistyy meiltä viikonlopun jälkeen. Ensi viikolla on välillä aurinkoisia päiviä, mutta matalapaineet kuljettavat sateita Suomen yli tasaiseen tahtiin, toteaa MTV3:n meteorologi Pekka Pouta.

Tämän hetken ennusteen mukaan lämpötilat ovat ensi viikolla aurinkoisina päivinä etelässä 20 asteen molemmin puolin, pohjoisessa noin 15 asteessa. Sateessa lämpötilat putoavat etelässä alle 15 asteeseen ja pohjoisessa paikoin alle kymmeneen asteeseen.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV3:n sääsivustolla.

Katso ylhäältä ennuste ensi viikolle sekä alta viikonlopun alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme