Mainos
Mainos

Pekkarinen äreänä julkisista kannatuslauseista

Keskustan puheenjohtajaehdokas, elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen on tuohtunut siitä, että puolueen nykyinen varapuheenjohtaja Paula Lehtomäki kannattaa julkisesti Mari Kiviniemeä puolueenuudeksi puheenjohtajaksi.

- Kieltämättä on yllättävää, että puolueen johdosta tulee tällaisia kannanottoja. Itsekin tiedän parisenkymmentä omaa kannattajaani, mutta olemme yhdessä päättäneet, että emme lähde siitä enempää kertomaan, Pekkarinen sanoo.

Pekkarisesta on tärkeää, että ympäri Suomea tulevaan puoluekokousväkeen ei vaikutettaisi näillä mielipiteillä.

- Toki annan arvon ihmisten mielipiteille. Kaikilla puoluejäsenillä on kuitenkin tasan yhtä monta ääntä käytettävänään kuin Lehtomäellä, hän sanoo.

Kiviniemi iloinen Lehtomäen kannatuksesta

Kiviniemi kokee kaikki julkiset kannanotot Lehtomäen lisäksi positiivisena asiana puheenjohtajakisassa. Hänestä niillä voi olla hyvää vaikutusta lopputuloksen kannalta.

- Uskoisin, että ihmiset vähän katselevat ympärilleen, ketä kukin kannattaa. Lopulliset päätökset tehdään silti puoluekokouksessa, Kiviniemi selvittää.

Verrattuna aikaisempiin kampanjoihin, tällä kertaa julkisia kannanottoja on Kiviniemelle tullut hieman vähemmän.

- Kyllä niitä on silti tullut aika paljon, Kiviniemi kertoo.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot