Mainos
Mainos

Pekkarinen: Jäätteenmäki ainoa vaihtoehto

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Mauri Pekkarinen sanoo, että puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki on puolueen ehdokas seuraavan hallituksen pääministeriksi.

Pekkarinen tähdensi asiaa tänään antamassaan tiedotteessa, koska hän katsoi, että hänen haastattelustaan sanomalehti Karjalaisessa oli välittynyt täysin väärä kuva hänen ajattelustaan. Pekkarinen kiistää sanoneensa, että keskustalla olisi vaalien jälkeen muitakin pääministeriehdokkaita kuin Jäätteenmäki. Toimittajan kysymykseen, eikö puolueesta löydy muita pääministeriksi kykeneviä, Pekkarinen kertoi vastanneensa myöntävästi, muttei sillä seikalla ole mitään tekemistä puolueen pääministeriehdokkaan kanssa, se on Anneli Jäätteenmäki.

-Olen ollut ja olen edelleenkin sitä mieltä, että keskustan pääministeriehdokas seuraavien vaalien jälkeen on Jäätteenmäki, muita pääministeriehdokkaita ei keskustalla mielestäni ole, Pekkarinen sanoo.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme