Mainos
Mainos

Pekkarinen: Keskusta ajautui sekavuuden tilaan

Keskustan viimepäiväiset sotkut ovat ajaneet puolueen sekavuuden tilaan, arvioi puheenjohtajaehdokas Mauri Pekkarinen. Hänen mielestään Joutsen Median hallitusjupakan kaltaisilla sotkuilla ei kuitenkaan ole puolueen isoissa linjavedoissa mitään merkitystä.

- Mutta totta kai se sekoittaa kenttäväkeä. Siitä syystä sotkut pitäisi saada pöydältä nopeasti pois, Pekkarinen sanoi tiedotustilaisuudessaan.

Keskustan äänenkannattajalehti Suomenmaata kustantava Joutsen Media nousi julkisuuteen, kun pääministeri Matti Vanhanen huomasi yhtiön koko muun hallituksen vaihtuneen sen jälkeen, kun oli lupautunut jäseneksi.

Pekkarinen esitteli toimittajille näkemystään velkasaneerausohjelmasta. Ohjelma tulisi käyttöön euromaissa, joissa nykyiset vakautustoimet eivät riitä.

- Järjestely poikkeaa nykyisistä siten, että jos velkasaneeraus johtaisi pankkien ongelmien kärjistymiseen, näiden pankkien talouden tasapainottaminen jää kyseisen maan ja sen pankkien väliseksi asiaksi.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme