Mainos
Mainos

Pekkarinen keskustan puheenjohtajuudesta: Tarkkailen takarivissä

Elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen (kesk.) harkitsee keskustan puheenjohtajuuden tavoittelemista.

- Haluan pysyä takarivissä tässä vaiheessa. Ei koskaan pidä sanoa "ei koskaan". Tarkkailen, mitä tapahtuu. Arvioidaan myöhemmin, onko minun tämän tyyppisille palveluilleni käyttöä.

Pekkarinen ei tyrmää ajatusta, että keskustan nykyinen puheenjohtaja Matti Vanhanen jatkaisi pääministerinä. Pääministeriyden siirtyminen uudelle puheenjohtajalle olisi Pekkarisen mukaan kuitenkin luontevampaa.

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen (kesk.) on kuuluttanut kokenutta ihmistä puolueen johtoon.

- Minusta nyt ei pidä rakentaa sarjoja kuin hiihtokilpailuissa, kuten nuorten tai varttuneiden sarjaa, Pekkarinen sanoo.

Sen sijaan Pekkarinen vaatii aikaan yhtä kilpasarjaa, jossa tavoitellaan parasta johtajaa keskustalle ja mahdollisesti "sitä kautta koko Suomelle".

- Meillä on ihan kaksikymppisiäkin, fiksuja ja filmaattisia, nättejä ja kilttejä ihmisiä. Sitten on vanhempia ja rumempia, ja vanhempia ja kauniimpia. Meitä on moneen lähtöön. Näiden seikkojen yli pitää katsoa, kuka on paras puheenjohtajaksi.

Katso elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen haastattelu (Huomenta Suomi 14.1.2010)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme