Mainos
Mainos

Pekkarinen kiistää ehdotuksen autoveron paikkasidonnaisuudesta

Suomenmaa-lehti kirjoitti tänään, että Pekkarinen kannattaa autoilijoiden verotusta tulevaisuudessa sen mukaan, missä päin Suomea he ajavat.

Kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen (kesk.) kiistää ehdottaneensa autoveron sitomista siihen, missä päin Suomea autoa käytetään.

Pekkarisen lähettämän tiedotteen mukaan ministeri ei "missään tapauksessa ole esittänyt satelliittipaikannuksesta ratkaisua liikenteen päästöjen tai alan verotuksen uudistustarpeisiin".

Pekkarinen kertoi vain visioineensa Suomenmaan haastattelussa satelliittipaikannuksen mahdollisuuksia.

- En missään tapauksessa ole ehdottanut enkä ehdota satelliittipaikannusta kohta tehtävien ratkaisujen perustaksi, Pekkarinen sanoo tiedotteessaan.

Suomenmaa-lehti kirjoitti torstaina, että Pekkarinen kannattaa autoilijoiden verotusta tulevaisuudessa sen mukaan, missä päin Suomea he ajavat. Verotus perustuisi satelliittipaikannukseen. Lehden mukaan vero ajetuista kilometreistä voisi olla pienempi siellä, missä julkista liikennettä ei ole.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme