Mainos
Mainos

Pekkarinen pohtii yhä puheenjohtajakisaan lähtöä

Myös elinkeinoministeri ja kokenut keskustakettu Mauri Pekkarinen yllättyi Paula Lehtomäen kieltäytymisestä puheenjohtajakisasta. Pekkarinen kuitenkin ymmärtää Lehtomäen ratkaisun ja selityksen.

- Olin pitänyt häntä vahvana ehdokkaana kisaan. Ymmärrän hänen selityksensä. Hän on ratkaisunsa tehnyt ja siihen kohtaan piste, Pekkarinen linjaa.

Pekkarisen nimi on pyörinyt vahvasti esillä puheenjohtajapörssissä sen jälkeen, kun Matti Vanhanen ilmoitti jättäytyvänsä sivuun puoluejohdosta.

Lehtomäen yllätysilmoitus ei kuitenkaan vaikuta ratkaisevasti Pekkarisen omaan pohdintaan. Pekkarinen kuitenkin myöntää, että tilanne on muuttunut.

- Se lisää aavistuksen verran todennäköisyyttä lähteä kisaan mukaan, mutta mitään ratkaisevaa merkitystä tällä ei ole. Erilaisten kenttätahojen ja ystävien kanssa käydään syvällisemmin läpi, mikä tämä tilanne nyt on. Aika paljon pitää vielä tapahtua, jos ylipäätään lähtisin mukaan, Pekkarinen arvioi MTV:n uutisille.

Pekkarinen ei halua arvuutella mukaan lähtevää ehdokasjoukkoa.

- Yritän ylipäätään olla takarivissä tässä vaiheessa.

Pekkarinen lupaa oman ratkaisunsa aikaisintaan helmikuun puolella. MTV:n uutiset tavoitti Pekkarisen Madridin lentokentältä puhelimitse.

Keskusta valitsee uuden puheenjohtajan kesäkuun puoluekokouksessa Lahdessa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot