Mainos
Mainos

Pekkarinen suositumpi kuin Vanhanen

Keskustalaiset ovat tyytyväisiä nykymenoon hallituksessa. Etenkin yhteistyö kokoomuksen kanssa sujuu.

Keskustan kenttäväen mielestä elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen on onnistunut ministerintyössään kaikkein parhaiten, ilmenee MTV:n keskustan piiritoimikunnan jäsenille tekemästä kyselystä.

Lähes 60 prosenttia vastanneista on sitä mieltä, että Pekkarinen on onnistunut työssään erittäin hyvin. Myös pääministeri Matti Vanhasen työtä arvostetaan, ja niin ikään Paavo Väyrynen on keskustaväen mielestä onnistunut työssään erinomaisesti.

Kun piiritoimikunnan jäseniltä kysyttiin, kuinka hyvin puolue on onnistunut ajamaan omia tavoitteitaan hallituksessa, vain 4 prosenttia vastasi, että huonosti.

Keskustalaiset ovat tyytyväisiä yhteistyöhön nimenomaan kokoomuksen kanssa. Edellisen hallituksen aikana keskustalaiset eivät olleet läheskään yhtä tyytyväisiä yhteistyöhönsä SDP:n kanssa.

Kysely lähetettiin huhtikuun kahden ensimmäisen viikon aikana 390:lle keskustan piiritoimikunnan jäsenelle ja vastausprosentti oli 60.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme