Mainos
Mainos

Pekkarinen: Tupo-paketti jäi kevyeksi

Suurin oppositiopuolue keskusta punnitsi hallituksen tupo-paketin ja havaitsi sen melko kevyeksi.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Mauri Pekkarinen sanoi illalla eduskunnassa, että hallituksen työllisyys- ja veroratkaisut jäivät aika vähäisiksi.

Eduskunta pääsi arvioimaan tuloratkaisua ja hallituksen tukipakettia tuoreeltaan, kun sitä ryhdyttiin viemään pikavauhtia läpi eduskunnan käsittelyn. -Oikeansuuntainen, mutta riittämätön, Pekkarinen totesi usein toistettua sanontaa käyttäen.

Pekkarinen moitti erityisesti sitä, että hallituksen uusillakaan veroratkaisuilla ei korjata niitä vääristymiä, joita viime vuosina on syntynyt. Oppositiojohtaja vetosi Palkansaajien tutkimuslaitoksen juuri ilmestyneeseen tutkimukseen, jonka tulokset todistivat tuloerojen kasvusta laman jälkeisenä aikana.

Hallituksen tukipaketti ei Pekkarisen mielestä tuo myöskään työllisyyden parantamiseen eikä asuntorakentamiseen sellaista piristystä, kuin nyt tarvittaisiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme