Mainos
Mainos

Pekkarinen väläyttää verotukea kuljetusalalle

Ministeri olisi valmis harkitsemaan kuljetusalalle verohelpotuksia, jos huippuunsa noussut öljyn maailmanmarkkinahinta pitää polttonesteiden hinnat korkeina vielä pitkään.

Kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen väläyttää verohelpotuksia kuljetusalalle. Pekkarinen on valmis harkitsemaan verohelpotuksia kuljetusalalle, jos polttoaineiden hinnat pysyvät korkeina vielä pitkään.

Pekkarinen sanoo Aamulehden ja Turun Sanomien haastattelussa, ettei polttoaineiden veroon voida puuttua. Yksityisautoilijoille ei siten ole helpotusta luvassa.

Ministerin mukaan bensiinin ja dieselin veronalennus valuisi öljyntuottajien taskuihin. Pekkarinen ei täsmennä, millaisia verohelpotuksia kuljetusala voisi saada.

Kuljetusalan järjestö SKAL ry:n toimitusjohtaja Seppo Sainio vaati perjantaina valtiovallalta verohelpotuksia kuorma-autoliikenteelle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme