Mainos
Mainos

Pelastakaa Lapset avasi Itä-Afrikan aluetoimiston

Päätavoitteena on saada miljoonia konfliktialueiden lapsia kouluopetuksen piiriin.

Pelastakaa Lapset avasi eilen Nairobiin Itä-Afrikan aluetoimiston. Puheessaan uusi Kenian suurlähettiläs Heli Sirve totesi Itä-Afrikan alueen ja myös Kenian muodostuneen ihmiskaupan tärkeäksi lähtöpisteeksi ja läpikulkualueeksi. Myös Kenian rannikkoalueella todettu laajamittainen lasten kaupallinen seksuaalinen hyväksikäyttö huolestutti suurlähettilästä.

Avajaisiin osallistuivat myös mm. Eritrean Kenian suurlähettiläs Salih Omar Abdu ja Pelastakaa Lapset järjestöä puheenjohtaja, lehdistöneuvos Erkki Heikkinen.

Lapset kouluun

Kansainvälinen Pelastakaa Lapset haluaa saada vuoteen 2010 mennessä kahdeksan miljoonaa sota- tai konfliktialueen lasta kouluopetuksen piiriin , totesi Pelastakaa Lasten hallituksen puheenjohtaja Erkki Heikkinen puheessaan. Hän korosti tarvetta tuoda vahvemmin lapsen ääntä kuuluville ja totesi järjestön hätäavun osaamisen vahvistamisen olevan järjestön ensi vuosien haaste.

Pelastakaa Lasten Itä-Afrikan ohjelmat kattavat Kenian, Etiopian, Eritrean ja Somalimaan ja kohdistuvat lasten oikeuteen saada laadukasta koulutusta ja suojelula väkivallalta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot