Mainos
Mainos

Pelastushelikopteri Sepen lento jatkuu

Toimintaan liittyvät ensihoidon kustannukset peritään Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin jäsenkunnilta kuntien asukasluvun suhteen mukaisesti.

Lääkäri- ja pelastushelikopteri Sepen toiminta on turvattu loppuvuodeksi, kun Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin valtuusto myönsi tänään lisärahaa ensihoidon järjestämiseen. Valtuusto myönsi 365 000 euroa loppuvuodeksi.

Jos valtuusto ei olisi myöntänyt lisärahaa, olisivat Sepen lennot loppuneet kesäkuun loppuun mennessä.

Raha-automaattiyhdistys tukee pelastushelikoptereiden toimintaa, mutta tuen edellytyksenä on, että sairaanhoitopiirit maksavat toimintaan liittyvät ensihoidon kustannukset.

Vuositasolla Oysin ensihoitoyksikön kustannukset ovat noin 730 000 euroa.

Samalla valtuusto päätti, että ensihoidon kustannukset peritään Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin jäsenkunnilta kuntien asukasluvun suhteen mukaisesti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot