Mainos
Mainos

Pelson vangit vaikenevat surmatöistä

Poliisi ei ole saanut selville, oliko vankien pako surmatöineen harkittu. Paon yhteydessä pahoinpidellyn opettajan tila on edelleen kriittinen.

Pelson vankilan maanantaisesta verityöstä epäillyt kaksi vankia pysyttelevät edelleen vaiteliaina. Poliisi ei ole saanut kuulusteluissa selville, oliko kaksikon pako surmatöineen harkittu ja mikä oli teon motiivi. Sen sijaan epäilyt kolmannen vangin osallisuudesta pakoon alkavat hälvetä.

-Häntä on kuultu. Vaikuttaa siltä, että hänen kohdaltaan asia on tutkinnallisesti kohtapuoliin selvitetty, tutkinnanjohtaja rikosylikomisario Eero Klemetti Keskusrikospoliisista kertoi tänään.

Pelson vankilan kahden miesvangin epäillään surmanneen vanginvartijan ja pahoinpidelleen rakentajakurssilla työnopettajana toimineen miehen paetessaan Pelson vankilasta Vaalasta maanantaina. Pahoinpitelyn uhrin tila on yhä kriittinen. Hän on hoidettavana Oulun yliopistollisessa sairaalassa.

Karkureiden vangitsemisvaatimus tulee esittää huomenna puoleenpäivään mennessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme