Mainos
Mainos

Pelti rytisee ja junaliikenne myöhästelee etelässä

Etelä-Suomen ajokeli on pöllyävän pakkaslumen vuoksi tällä hetkellä huono. Vaikeimmat ajo-olosuhteet ovat Uudellamaalla. Pääkaupunkiseudulla on sattunut useita ulosajoja ja kolareita, mutta kukaan ei tiettävästi ole loukkaantunut vakavasti eivätkä tiet ole tukossa.

VR:n mukaan erityisesti lähijunaliikenne kärsii myöhästymisistä lumen takia. Ongelmia aiheuttaa junien ovien väliin pakkautuva lumi.

Lähijunien matkustajia pyydetään varautumaan 5-20 minuutin myöhästymisiin. Eniten myöhässä ovat M-junat. Myös vuorojen peruutukset ovat mahdollisia.

Kaukojunaliikennettä Kouvolan ja Lahden välillä puolestaan on haitannut tekninen vika. Muutama taajamajuna asemien välillä on peruttu.

Mereltä voi päivän aikana nousta uusia lumisateita, mutta ne jäävät satunnaisiksi.

Pakkasta on päivän aikana Etelä-Suomessa 5-10 astetta, muualla on selkeästi kylmempää. Itä-Suomessa ja Pohjois-Lapissa lämpötila saattaa laskea 25 asteeseen.

(MTV3 - STT)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme