Mainos
Mainos

Pelti rytisi aamulla Uudellamaalla

Bussi ja kaksi henkilöautoa törmäsivät Espoossa.

Pelti rytisi maanantaiaamuna eri puolilla Uuttamaata. Itä-Uudellamaalla tiet olivat liukkaimmillaan aamukuuden ja -kahdeksan välillä, jolloin Sipoossa ja Porvoossa sattui neljä ulosajoa. Lämpötilan nousu ja vesisade sulattivat myöhemmin jään tieltä.

Lääkärihelikopterikin oli hälytettynä, mutta vakavammilta henkilövahingoilta vältyttiin. Porvoon Loviisantieltä suistuneen rekan kuljettaja joutui tosin sairaalaan tarkastettavaksi.

Espoossa ei pelastuslaitoksen mukaan ollut liukasta, mutta onnettomuuksia sattui silti. Vakavin yhteentörmäys tapahtui Pitkäjärventiellä, jossa peräänajon osallisina oli kaksi henkilöautoa ja linja-auto. Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti, vain yksi valitteli niskaansa.

Liikkuva poliisi kertoi saaneensa Vantaalla kiinni kaksi rattijuoppoja heti aamusta, kun ensimmäiset partiot lähtivät liikenteeseen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme