Mainos
Mainos

Pendolino törmäsi autoon Hankasalmella

VR:n liikenteenohjauksen mukaan Pieksämäen suunnasta tullut juna seisoi onnettomuuspaikalla vielä kello 21:n aikaan. Rata on tarkoitus saada auki vielä tämän päivän puolella.

Pendolino-juna on törmännyt henkilöautoon Hankasalmella Keski-Suomessa. Illalla sattuneessa onnettomuudessa ei tullut vakavia henkilövahinkoja, mutta junaliikenne Jyväskylän ja Pieksämäen välisellä rataosuudella on keskeytynyt.

Turma sattui tasoristeyksessä Hankasalmen Niemisjärvellä noin kello 19. Osuuskuntatietä ajanut auto lensi törmäyksen voimasta noin 50 metriä ja romuttui.

Autossa oli vain kuljettaja. Hän pääsi romusta itse ulos eikä loukkaantunut vakavasti. Kuljettaja vietiin lääkärintarkastukseen keskussairaalaan Jyväskylään.

VR:n liikenteenohjauksen mukaan Pieksämäen suunnasta tullut juna seisoi onnettomuuspaikalla vielä kello 21:n aikaan. Rata on tarkoitus saada auki vielä tämän päivän puolella. Onnettomuuden takia VR on hoitanut osan rataosuuden liikenteestä linja-autoilla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme