Mainos
Mainos

Pentti Karvosen lääkärinoikeudet vietiin väliaikaisesti

Terveydenhuollon oikeusturvakeskus on peruuttanut väliaikaisesti vaihtoehtoista huumevierotushoitoa harjoittaneelta lääket. lis. Pentti Karvoselta oikeudet harjoittaa lääkärinammattiaan. Terveydenhuollon ammattihenkilöiden valvontalautakunnan 14. toukokuuta tekemä päätös on voimassa, kunnes Karvosta koskevat vireillä olevat rikosasiat on lainvoimaisesti ratkaistu.

Rikosasioiden käsittelyn jälkeen Terveydenhuollon oikeusturvakeskus voi päättää lopullisesti lääk. lis. Pentti Karvosen oikeudesta harjoittaa lääkärintointa. Terveydenhuollon oikeusturvakeskus (TEO) katsoo päätöksessään selvitetyksi, että Karvonen on syyllistynyt laajamittaiseen, vakavaan ja pitkään jatkuneeseen virheelliseen menettelyyn lääkärintointa harjoittaessaan.

Kiistelty lääkäri Pentti Karvonen on tullut julkisuuteen narkomaanien huumevieroituksessa käytettävän ns. Temgesic-hoidon antajana. Hän on käyttänyt hoitomenetelmää erityisesti heroiinin käyttäjien hoidossa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme